Maatwerk interieur

Blaricum
"De klassieke stijl is gecombineerd met moderne elementen"
"Warme en koele tinten wisselen elkaar af"

Bij de renovatie en uitbreiding van deze villa werkten we samen met Kraal architecten. De achtergevel en de rechter zijgevel werden doorgebroken om grotere ruimtes te realiseren. 

Opdrachtgever:
“We hebben veel ruimte gewonnen op deze manier. Het huis (bestaande bouw en uitbreiding) oogt nu ook echt als één geheel, alsof het nooit anders is geweest. Het huis is supermooi en helemaal zoals wij het graag wilden!”

Zachte kleuren zorgen voor warmte en sfeer
Het zachte grijsgroen van de keukendeurtjes, klassieke blauw van de boekenkast en lichtroze accessoires zorgen samen met de houten vloer voor warmte en sfeer.


Info
Locatie:
Opgeleverd:
Programma:
Opdrachtgever:
Blaricum
2017
Wonen
Particulier
Locatie:
Opgeleverd:
Programma:
Opdrachtgever:
Blaricum
2017
Wonen
Particulier
Ontwerp & uitvoering
Monique Martens
Thomas Kraal
Bas Stolten
In samenwerking met Kraal architecten
Gerelateerde projecten