Bas Stolten

“Ik breng de creatieve en praktische werelden bij elkaar, zodat een ontwerp er in de praktijk nóg mooier uitziet.”

Ik ben geboren en opgegroeid in Barneveld. Gedurende een korte periode woonde ik in de stad Amersfoort, maar ik ben daarna toch weer terug gegaan naar dit gezellige dorp. Ik ben heel blij met de plek waar ik nu woon. Het liefst woon ik niet te groot. Ik ben namelijk het liefst buiten en in de natuur.

Tijdens mijn werkzaamheden ben ik de spin in het web. In mijn vrije tijd zoek ik de rust op en zit ik graag op de fiets. Zo kan ik lekker mijn hoofd leegmaken en kom ik in balans. Daarna heb ik dan weer de ruimte om tot creatieve oplossingen te komen. Verder zijn mijn familie en vrienden heel belangrijk voor mij; ik sta graag voor iedereen klaar.

Mijn inspiratie vind ik door te luisteren naar mensen die de wereld zien zoals die is. Zo probeer ik de ontwerpen te ontleden naar de eenvoud. Als het ontwerp een duidelijk verhaal heeft, dan volgt de uitwerking vanzelf.

Het is mijn ambitie om de creatieve en praktische werelden bij elkaar te brengen. Ik vind het een uitdaging om het ontwerp er in de praktijk er nog mooier uit te laten zien. Het maakt me trots als het ontwerpproces en het bouwproces goed verlopen en het voor iedereen plezierig is om aan het project te werken.

Ik probeer de tijd waarin we nu leven een klein beetje te begrijpen, zodat ik straks een goede vader kan zijn voor mijn kleine dochter.

 

Mijn favoriete SETje:
Mijn favoriet is mijn groepset op de fiets! Zonder een goeie set heb ik niet zoveel plezier! 😉