Jeske Schepers

“Ik word blij van huizen en interieurs waar veel aandacht en persoonlijkheid in zit.”

Ik ben opgegroeid in Brabant. Voor mijn studie verhuisde ik naar Utrecht en daarna ben ik gebleven. Het liefst zou ik in aan een meer in Zweden wonen, in een houten huisje, met een veranda en veel bloemen en planten. En dan elke ochtend zwemmen. Tot die tijd ben ik tevreden met mijn huidige appartement in de stad.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Lekker in de zon en in de frisse lucht. Ik ga vaak zwemmen, wandelen of fietsen. In het bos kan ik erg genieten van de rust, vogelgeluiden en de ruimte om me heen. Ik vind het ook heerlijk om de door de stad te struinen en daar goed om me heen te kijken. Mijn moderne danslessen zou ik ook niet willen missen.

Zelf ontwerp ik geen interieurs, maar ik word blij van huizen en interieurs waar veel aandacht en persoonlijkheid in zit. Inspiratie haal ik uit de dingen die ik tegenkom, in de natuur of juist in de stad. Ik kijk veel om me heen of ik mooie patronen en fijne structuren zie, of een kleurencombinatie die me aanspreekt. Verder volg ik een aantal accounts op Instagram, van mensen die mij inspireren vanwege hun manier van leven of gewoon omdat ze mooie foto’s maken van hun huis, tuin en creatieve bezigheden. Ik hou van gekke, niet-alledaagse combinaties in een ontwerp.

Er zijn veel dingen die ik nog zou willen doen of leren. Autorijden bijvoorbeeld. Verre reizen maken. Fotograferen. Ontwerpen met Sketchup. Meubels maken. Veel boeken lezen. Vaker dansen. Ik vind het vaak lastig om te kiezen, omdat ik het liefst al die dingen zou willen doen. Ik bewonder mensen die niet bang zijn om een richting te kiezen en hun eigen pad te volgen, ook als het even tegenzit.

 

Mijn favoriete SETje:
Een hippiejurk met gympen en een vest. En pindakaas met sambal, gebakken uitjes en augurk.