Monique Martens

“Ik vind het belangrijk dat alles klopt en hou erg van materialen met een hoge kwaliteit en luxe uitstraling.”

Ik ben geboren en opgegroeid in Apeldoorn, in een bosrijke omgeving. Na mijn studie aan de Jan des Bouvrie academie bleef ik nog twee jaar in Apeldoorn wonen en werken. Daarna heb ik even in Utrecht gewoond, maar inmiddels heb ik mijn plek gevonden in Amsterdam. Daar heb ik het erg naar mijn zin.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn vrienden en familie. Zij zijn heel belangrijk voor me. Ik ga ook graag hardlopen of voetballen in het park. Sinds kort volg ik samen met mijn vriend een cursus Kong Fu. Het is een flinke uitdaging om deze sport onder de knie te krijgen. Daar hou ik wel van.

Ik hou ontzettend van reizen naar mooie, bijzondere steden. Daar vind ik inspiratie. Bij een warm en zonnig klimaat voel ik me het best.

In mijn ontwerpen zoek ik naar balans in ogenschijnlijke contrasten. Ik vind het belangrijk dat alles klopt en hou erg van materialen met een hoge kwaliteit en luxe uitstraling.  Ik ben heel kritisch op mijn eigen werk, en op dat van anderen. Echt trots ben ik dus niet zo snel. Maar het maakt me wel vrolijk als ik zie dat mijn opdrachtgevers blij en tevreden zijn.

 

Mijn favoriete SETje:
Een goed glas rosé en een terras in de zon. Ik hou van het buitenleven in de zomer!