Sanne Dijkers

“Ik zoek de grenzen tussen kunst en design en vind het leuk om iets neer te zetten wat helemaal eigen is.”

Ik ben opgegroeid in Arnhem en kom uit een creatieve familie. We waren altijd iets aan het knutselen thuis. Inmiddels woon ik in Utrecht. Ik ben heel gelukkig in het huis waar ik nu woon. Alleen een tuin, die mis ik wel… Ik vind het heerlijk om in de natuur te zijn. Gelukkig heb ik een fijn park in de buurt. Daar ga ik graag heen met de kinderen. In de winter, mijn favoriete seizoen, maak ik het binnen extra gezellig.

Mijn werk is eigenlijk ook mijn hobby. In mijn vrije tijd speur ik online graag naar bijzondere ontwerpen. Ik ga ook graag de deur uit om winkels en loodsen te bezoeken waar vintage design wordt verkocht. Verder hou ik van fotografie. Om te ontspannen volg ik regelmatig yoga- en pilateslessen.

Andere ontwerpers kunnen mij erg inspireren. Bijvoorbeeld omdat ze hun eigen handschrift hebben of omdat ze out of the box denken. Ilse Crawford vind ik inspirerend vanwege haar visie op interieurontwerp. Ze onderzoekt hoe mensen zich in een ruimte gedragen en zet het welzijn van de mensen voorop in al haar ontwerpen.

In mijn eigen werk zoek ik de grenzen tussen kunst en design. Ik vind het leuk om iets neer te zetten wat helemaal eigen is; een leefomgeving die compleet is ingericht en aansluit bij de dingen die de klant belangrijk vindt. Ik wil graag verder groeien in mijn vak en mijn kennis uitbreiden. Naast de creatieve aspecten vind ik ook de bouwkundige en technische onderdelen erg interessant.

 

Mijn favoriete SETje:
Mijn kinderen… Die zijn goed vormgegeven! 😉