Klassieke villa met glazen vloer

Deze klassieke villa is gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. Het nieuwe interieur is een mix van moderne en authentieke elementen.

Glazen vloer
De mooie oude dakconstructie ligt nu weer in het zicht. Omdat de verdieping een glazen vloer heeft gekregen, zijn de originele houten balken nu ook vanaf de begane grond zichtbaar. Bovendien valt er veel daglicht in de gang op de begane grond.

Scandinavische sfeer
Voor alle vier de kinderen is er een fijne slaapkamer in sfeervolle pasteltinten. De maatwerkkasten in de kinderkamers zijn uitgevoerd in een lichte kleur plywood. Zo zijn ze een mooie tegenhanger voor de donkere houten balken. Samen met de accessoires en de kleuren op de muur zorgen ze voor een Scandinavische sfeer.

Transparantie
De moderne badkamers hebben een witte basis. De witte tegels en maatwerk kasten staan in contrast met de zwarte wastafels en kranen. De douchewand in de badkamer van de ouders is volledig van glas. Samen met de glazen verdiepingsvloer en de glazen balustrade bij de vide zorgt dit voor transparantie in het interieur.

Houten spanten
De slaapkamer van de ouders heeft een moderne uitstraling gekregen. De kamer heeft een inloopkast en een maatwerk kast aan het hoofdeinde van het bed. Ook hier zijn de originele houten spanten zichtbaar.  Het maatwerk in de slaapkamer en de badkamer is uitgevoerd in zwart en wit.

Locatie:
Jaar:
Opdrachtgever:
Programma:
Utrechtse Heuvelrug
2017
particulier
wonen

Geïnteresseerd?

Informeer naar de mogelijkheden

“Door het daklicht en de glazen verdiepingsvloer valt er veel licht in de hal beneden"
“Het interieur is een mix van moderne en authentieke elementen."

Gerelateerde projecten

Landhuis met stijlvol interieur

Maatwerk interieur

Transformatie van kantoor naar woonhuis

Contactformulier 030 - 79 96 477