Ruime woonkeuken met eikenhouten kasten en betonvloer

Samen zijn versus privacy
Manon woont hier samen met haar man en vier zoons. Samen zijn met het gezin was een belangrijk uitgangspunt voor het interieur, maar er was ook behoefte aan plekken waar je juist meer privacy hebt.

Uitbouw met grote woonkeuken en tuinkamer
Kraal architecten maakte het ontwerp voor de uitbouw. In de uitbouw is een grote woonkeuken gerealiseerd. Achter de keuken is een tuinkamer gecreëerd, die door middel van een schuifdeur kan worden afgesloten.

Ruimte optimaal benut
Leuk detail is dat er door een verspringing in de wand een loze ruimte achter de keukenwand was ontstaan.  Via de zijkant kan je hier een apothekerskast uittrekken. Elk hoekje van het huis hebben we optimaal benut!

Kastenwand van eikenfineer
De kastenwand van de keuken is gemaakt van eikenfineer en staat centraal in de ruimte.  Het fineer van de kastenwand is met een donkere olie behandeld. Het kookeiland is gemaakt van composiet en biedt zitplek aan vier personen.

Betonnen vloer
De betonnen vloer loopt van binnen door naar buiten. De woonkeuken kan vergroot worden door de deuren naar het terras open te zetten.

Houten latten
Ook de houten latten van de wanden lopen van binnen naar buiten door. De latten komen subtiel terug in de kastenwand van de keuken. Tussen de latten zijn ledlijnen geïntegreerd, die van de wand in het plafond doorlopen.

Eenheid
Door het herhalen van materialen en kleuren worden de verschillende ruimtes met elkaar verbonden. Zo ontstaat eenheid en rust in het interieur.

Locatie:
Opgeleverd:
Programma:
Opdrachtgever:
Zeist
2021
wonen
particulier

Geïnteresseerd?

Informeer naar de mogelijkheden

"Samen zijn met het gezin was een belangrijk uitgangspunt voor het interieur, maar er was ook behoefte aan plekken waar je juist meer privacy hebt."
"Door het herhalen van materialen en kleuren worden de verschillende ruimtes met elkaar verbonden."

Gerelateerde projecten

Speels interieur met ronde vormen

Transformatie van kantoor naar woonhuis

Landhuis met stijlvol interieur

Contactformulier 030 - 79 96 477