Samenspel architectuur en interieur

Licht en warm interieur met een minimalistische basis
hemellicht
maatwerk
minimalistisch interieur
samenspel architectuur
verlichting
Laat je inspireren

Volg ons op socials

Het ontwerp voor de aanbouw van deze woning is een samenspel van architectuur en interieur.

Rustig beeld
In de constructie is een extra kolom nodig om een stalen ligger te kunnen ondersteunen. Deze kolom is weggewerkt in de maatwerk kast in de hobbykamer. De stalen ligger zit verscholen achter de gestuukte band boven de kast. De hoogte van deze gestuukte band is bepalend voor de hoogte van andere elementen in het interieur, zodat een rustig beeld ontstaat.

Hemellicht
In de keuken valt veel daglicht binnen door een hemellicht, dat doorloopt in de nis met het koffiezetapparaat, achter het kookeiland. Deze nis is bovenin voorzien van ingebouwde ledverlichting, zodat er ook ’s avonds licht van boven in de nis valt.

Verlichting 
In de nis in de keuken hangt wandlamp Dots van Vibia. Boven het kookeiland hangen lampen Beads van Tonone. In het plafond zitten inbouwspots van 9010. Aan het plafond in de hobbykamer komt een railsysteem met witte spots van Modular. Boven de tafel hangen lampen Grain van Muuto.

Kleuren en materialen
De basis van het interieur is minimalistisch, met lichte kleuren en warme materialen. Op de vloer liggen grote zandkleurige tegels Lagos van COEM. De kast in de hobbykamer en de deur naar de bijkeuken zijn voorzien van donker gebeitst eikenhout. Het werkblad in de keuken is van wit mat composiet. Accessoires in grijs- en bruintinten zorgen voor enkele donkere accenten.


 

 

Geïnteresseerd?

Informeer naar de mogelijkheden

Gerelateerde berichten
Contactformulier 030 - 79 96 477