Serene ruimte met verschillende functies

elleboog parket
horizontale lijnen
maatwerk meubilair
routing
Siematic keuken
televisiekamer
Laat je inspireren

Volg ons op socials

Horizontale belijning
Het serene keukenblok van Siematic vormt het centrum van deze ruime woonkeuken. De horizontale belijning correspondeert met de achterliggende vouwgordijnen en het maatwerk meubilair met glazen planchetten.

siematic keukenblok in serene ruimte

 

Interieurobject
De keukenwand overschrijdt haar primair functionele taak  en ontvouwt zich tot een  interieurobject door de hele wand te overbruggen middels een op-maat-gemaakte kast.

serene woonkeuken met wandkast

 

Doorgang
De doorgang naar  de hal en de televisiekamer vormt onderdeel van deze kast waardoor het een sterk geheel wordt, uitgevoerd in een diep antraciete kleur.

 

Slimme indeling
Middels een slimme indeling past er een volwaardige eet- en zithoek in de ruimte.

eethoek

 

Lounge gedeelte
De opdrachtgever vroeg ons om een aparte televisieruimte te creëren. Hierdoor blijft er meer leefruimte in het ‘actieve deel’ van de woning en kan men zich, bij behoefte aan ontspanning, terugtrekken naar het ‘passieve’ lounge gedeelte.

 

Richting en routing
Een strak elleboog parket geeft warmte en richting aan de woning. In de entree ligt een bijzonder legpatroon wat de kruising van routes indiceert.

 

Ruimtelijk interieur
De looproute is bewust vrij gehouden van meubilair zodat het interieur ruimtelijk aanvoelt en de verbinding met en het zicht op de tuin vrij blijft.

Geïnteresseerd?

Informeer naar de mogelijkheden

Gerelateerde berichten
Contactformulier 030 - 79 96 477