Werkwijze

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om volledig ontzorgd te worden voor hun project. Wij ontwerpen, werken uit, begeleiden tijdens de bouw en kunnen de eindstyling verzorgen.
In contact komen met Set interieur?


Contactformulier   of    030 - 79 96 477

Fases

Interieurontwerp

Voor we beginnen met ontwerpen, komen we bij je langs. Zo kunnen we kennismaken met jou en je huis. We zorgen dat we een goed beeld krijgen van jouw smaak en leefstijl. In een gesprek stellen we jouw wensen en eisen voor het ontwerp vast. Na de kennismaking gaan we aan de slag. In een volgende afspraak presenteren we het ontwerp. Dat bestaat uit plattegronden, aanzichten, ontwerp van maatwerk en een moodboard. Aan de hand van jouw feedback verfijnen we het ontwerp en maken we visualisaties in 3D. Hierbij komt ook een lichtplan, een materiaal- en kleurplan en een indicatie van de kosten om het ontwerp te realiseren.

Technische uitwerking

In deze fase wordt het definitieve ontwerp technisch uitgewerkt. We maken een elektraplan en werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en installateurs. Vervolgens vragen we offertes aan voor het bouwkundige deel, het maatwerk interieur, de meubels, verlichting en wand- en raambekleding. Als jij akkoord bent met de offertes, regelen we de bestellingen en maken we een planning voor de verbouwing en de levering van de verschillende onderdelen. Indien nodig vragen we in deze fase ook een vergunning aan bij de gemeente.

Bouwbegeleiding

Tijdens de bouw zijn we regelmatig aanwezig om er zeker van te zijn dat het ontwerp wordt uitgevoerd zoals het is getekend en dat de details correct gerealiseerd worden. We overleggen met uitvoerders en leveranciers en bewaken de kwaliteit, de planning en het budget. We zullen jou zoveel mogelijk ontzorgen door de leiding te nemen en een vraagbaak te zijn voor alle betrokken partijen.

Eindstyling

In deze fase verzorgen we het meubel-, accessoire- en kunstplan. We beheren de boodschappenlijst en coördineren de verschillende bestellingen en leveringen. Als alles er is en op zijn plek staat, komen we langs met een fotograaf om je woning te stylen en alles vast te leggen in een prachtige fotoshoot.

Contactformulier 030 - 79 96 477