Werkwijze

Je hebt net je droomhuis gekocht. Hier wil je nooit meer weg. Maar het interieur is wat verouderd, ongezellig of gewoon niet jouw smaak. Zonde, toch? Wij zorgen dat je straks een heerlijk huis hebt, dat laat zien wie je bent en waar je je helemaal thuis voelt.

SET interieur ontwerpt smaakvolle en comfortabele interieurs, waarin je je thuis voelt en die laten zien wie je bent en hoe je wilt leven. Dat doen we door heel goed naar je te luisteren. Jouw woonwensen en -stijl nemen we als uitgangspunt. We onderzoeken de mogelijkheden van de ruimte en vertalen jouw wensen naar een persoonlijk ontwerp. Het geeft ons energie om een supercomfortabel huis voor je te maken, dat helemaal bij je past. Een huis met fijne looproutes en zichtlijnen, een aangenaam klimaat en hoogwaardige materialen. Als dat huis dan ook nog eens heel erg mooi is, is onze missie geslaagd!

Wij zorgen dat er een goed plan is. Met jouw input brengen we kleur en persoonlijkheid in het interieur.

Fases

Interieurontwerp

Voor we beginnen met ontwerpen, komen we bij je langs. Zo kunnen we kennismaken met jou en je huis. We zorgen dat we een goed beeld krijgen van jouw smaak en leefstijl. In een gesprek stellen we jouw wensen en eisen voor het ontwerp vast. Na de kennismaking gaan we aan de slag. In een volgende afspraak presenteren we het ontwerp. Dat bestaat uit plattegronden, aanzichten, ontwerp van maatwerk en een moodboard. Aan de hand van jouw feedback verfijnen we het ontwerp en maken we visualisaties in 3D. Hierbij komt ook een lichtplan, een materiaal- en kleurplan en een indicatie van de kosten om het ontwerp te realiseren.

Technische uitwerking

In deze fase wordt het definitieve ontwerp technisch uitgewerkt. We maken een elektraplan en werktekeningen voor de aannemer, interieurbouwer en installateurs. Vervolgens vragen we offertes aan voor het bouwkundige deel, het maatwerk interieur, de meubels, verlichting en wand- en raambekleding. Als jij akkoord bent met de offertes, regelen we de bestellingen en maken we een planning voor de verbouwing en de levering van de verschillende onderdelen. Indien nodig vragen we in deze fase ook een vergunning aan bij de gemeente.

Bouwbegeleiding

Tijdens de bouw zijn we regelmatig aanwezig om er zeker van te zijn dat het ontwerp wordt uitgevoerd zoals het is getekend en dat de details correct gerealiseerd worden. We overleggen met uitvoerders en leveranciers en bewaken de kwaliteit, de planning en het budget. We zullen jou zoveel mogelijk ontzorgen door de leiding te nemen en een vraagbaak te zijn voor alle betrokken partijen.

Eindstyling

In deze fase verzorgen we het meubel-, accessoire- en kunstplan. We beheren de boodschappenlijst en coördineren de verschillende bestellingen en leveringen. Als alles er is en op zijn plek staat, komen we langs met een fotograaf om je woning te stylen en alles vast te leggen in een prachtige fotoshoot.