Tijdloos interieur met aardetinten

aardetinten
clair-obscur
eyecatchers
tijdloos
vakkenkast
Laat je inspireren

Volg ons op socials

Meer licht en ruimte
De begane grond van deze vrijstaande woning was erg donker. Bovenop de garage zat een mooie ruimte, die door de bewoners nauwelijks gebruikt werd. Zij hadden de wens om het huis lichter en ruimer te maken. Daarnaast wilden zij de verdieping boven de garage bij hun leefruimte betrekken, door de ruimte makkelijk toegankelijk te maken.

 

tijdloze keuken met kookeiland en groot daklicht

 

Uitbouw met groot daklicht
Kraal architecten Utrecht maakte het ontwerp voor de uitbouw aan de zijkant van de woning. De uitbouw heeft een schuin dak met een groot daklicht. In de uitbouw komt een ruime keuken. Vanuit de keuken is de verdieping boven de garage straks met een vaste trap te bereiken.

 

tijdloze keuken met groot daklicht en kookeiland

 

Interieur en architectuur verweven
In samenspraak met Set interieur loopt het daklicht in de uitbouw over in een grote nis, in de achterwand van de keuken. Interieur en architectuur zijn op deze manier mooi met elkaar verweven.

 

eetkamer en doorgang naar de keuken met een groot daklicht

 

Verbinding
De keuken staat in directe verbinding met de eetkamer en de woonkamer. Door de glazen puien en het grote daklicht in de keuken valt ook in de eetkamer en woonkamer veel daglicht naar binnen.

 

zicht vanuit de eetkamer op de woonkamer en de keuken

 

Maatwerk kastenwand
In de muur tussen de woonkamer en de keuken zit een witte vakkenkast. Deze kast voelt aan als een massieve wand, met ruimte voor kunst en bijzondere objecten. Spotjes met diffuus licht zorgen voor een egale verlichting in de verschillende vakken.

 

tijdloos interieur met maatwerk vakkenkast en doorkijkje naar de keuken

 

Televisiemeubel
Het maatwerk televisiemeubel loopt een stukje de hoek om richting de eetkamer. Dit zorgt voor verbinding tussen de verschillende ruimtes en geeft ze een open en uitnodigende uitstraling. Led verlichting versterkt de luxe uitstraling van de televisiehoek.

 

maatwerk televisiemeubel

 

Aardetinten
Het interieur is tijdloos, met duidelijke contrasten tussen licht en donker (clair obscur). De aardetinten zorgen voor een warme sfeer en een rustige basis. Om het geheel mooi in balans te brengen en wat spannender te maken, hebben we een aantal eyecatchers toegevoegd, zoals de keuken en het televisiemeubel. Deze elementen hebben dezelfde kleurstelling.

 

tijdloze woonkamer met maatwerk televisiemeubel

Geïnteresseerd?

Informeer naar de mogelijkheden

Gerelateerde berichten
Contactformulier 030 - 79 96 477