Vloer inspiratie

betonlook
gietvloer
Hongaarse punt
parketvloer
terrazzo
visgraat
Laat je inspireren

Volg ons op socials

Gisteren waren we in Amsterdam om inspiratie op te doen voor vloeren. We bezochten de showrooms van Motion Gietvloeren en van Vloerenhuis Amsterdam.

Gietvloeren
Als je voor een gietvloer gaat, heb je ruime keuze. Ze zijn er in veel verschillende uitvoeringen; effen of in een mix van twee kleuren, glad of met betonstructuur of terrazzo look.

Gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk. Ze zijn naadloos en er kunnen geen vloeistoffen doorheen. Je kunt een gietvloer prima combineren met vloerverwarming.

Parketvloeren
Vloerenhuis Amsterdam heeft een ruime collectie parketvloeren. Je kunt kiezen voor verschillende patronen, materialen en afwerkingen. De meeste mensen kennen wel de visgraatvloer en de vloer met Hongaarse punt, maar er zijn nog veel meer patronen mogelijk. Je kunt zelfs een geheel eigen patroon ontwerpen.

Qua materiaal kun je kiezen voor verschillende houtsoorten, maar ook voor leer. Tegenwoordig zijn er ook varianten die beter bestand zijn tegen temperatuurwisselingen en die je kunt toepassen samen met vloerverwarming.

Geïnteresseerd?

Informeer naar de mogelijkheden

Gerelateerde berichten
Contactformulier 030 - 79 96 477