wat kost een binnenhuisarchitect

Wat kost een binnenhuisarchitect?

Ben je uitgekeken op je huidige interieur? Of ga je verhuizen, en ben je niet helemaal tevreden met het interieur in je nieuwe woning? Een binnenhuisarchitect helpt je om je woning helemaal naar jouw smaak in te richten. Lijkt dat je wel wat? In dat geval is het natuurlijk prettig om te weten wat een binnenhuisarchitect kost. In deze blog vertellen we je meer over de binnenhuisarchitect inhuren kosten.

Wat doet een binnenhuisarchitect precies?

Een binnenhuisarchitect helpt je niet alleen met het uitkiezen van mooie meubels en een stijlvol behang, maar denkt het hele interieur van A tot Z uit. Van de raambekleding tot het elektraplan en van zichtlijnen tot looproutes – een binnenhuisarchitect zorgt dat de ruimte optimaal wordt benut en alles piekfijn in orde is. Hiervoor kijkt hij of zij naar de architectuur van de woning, maar ook naar jouw persoonlijke stijl en woonwensen.

De kosten van een binnenhuisarchitect

Wat kost een binnenhuisarchitect nu eigenlijk? Dat is op voorhand lastig om te zeggen. De kosten van een binnenhuisarchitect zijn namelijk afhankelijk van de grootte van het project. Zo betaal je natuurlijk minder indien je enkel een interieuradvies vraagt, en meer indien de binnenhuisarchitect bijvoorbeeld ook de bouwwerkzaamheden begeleidt. De interieur architecten van Set interieur begeleiden je in het gehele proces – van design tot bouw tot eindstyling. De kosten van zo’n traject liggen gemiddeld tussen de €5.000 en €50.000

Een interieurontwerp op maat

Heb je behoefte aan een nieuw interieur, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? De interieur architecten van Set interieur ontwikkelen graag een interieurontwerp voor je. Of het nu gaat om een villa interieur of een herenhuis interieur – onze experts zetten hun vakkennis, ervaring en creativiteit in om jouw woning om te toveren tot een droomhuis. Zie je een samenwerking met Set interieur wel zitten? Heb je een vraag over onze binnenhuisarchitect inhuren kosten? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via 030 79 96 477 of info@setinterieur.nl.

Van je huis maken wij je thuis
Contactformulier 030 - 79 96 477